Acest website foloseste cookie-uri pentru a asigura cea mai buna experienta pentru utilizator

Ceai natural Rooibos cu Mar si Migdale (40 g)

Ceai natural Rooibos cu Mar si Migdale (40 g)
Pentru a afla mai multe informatii apasa butonul VEZI DETALII pentru a fi redirectionat catre magazinul care pune in vanzare produsul Ceai natural Rooibos cu Mar si Migdale (40 g) de la producatorul din categoria Ceai natural

Ceai Rooibos cu mar si migdale

Momentele de relaxare sunt mai delicioase in compania unui ceai cu gust de mar si migdale. Ceaiul Rooibos nu contine teina, ceea ce il recomanda ca bautura ideala in orice moment al zilei. Poate fi servit atat fierbinte, cat si ca ceai cu gheata in zilele toride din timpul verii.

Ceai Rooibos cu mar si migdale

Momentele de relaxare sunt mai delicioase in compania unui ceai cu gust de mar si migdale. Ceaiul Rooibos nu contine teina, ceea ce il recomanda ca bautura ideala in orice moment al zilei. Poate fi servit atat fierbinte, cat si ca ceai cu gheata in zilele toride din timpul verii.EatFit doreste sa promoveze un stil de viata sanatos, modelul fitness fiind tot mai raspandit la noi. Astfel venim in ajutorul dumneavoastra cu oferta completa a magazinelor din Romania care pun in vanzare produse raw-vegan, pudre proteice, produse bio si suplimente (vitamine,minerale) de calitate !
Puteti sa va ganditi la EatFit ca la o piata bio care aduce mai usor spre dvs ofertele din categoria Ceai natural
Spune-ţi opinia Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Views: 263
  • 5,85 RON

Etichete: ''